Western Digital ieceļ Flash un tradicionālo cieto disku uzņēmumu izpilddirektoru, un Spin Off tiks pabeigts gada otrajā pusē

Mar 06,2024

5. martā Western Digital paziņoja, ka iecels gaidāmās zibspuldzes un tradicionālā cietā diska uzņēmumu izpilddirektoru un paziņoja, ka šis spin off process tiks pabeigts 2024. gada otrajā pusē. Western Digital, ka paziņoja, ka tas paziņoja, ka paziņoja, ka paziņoja, ka Western Digital to paziņojaIRVING TAN, tā izpilddirektora viceprezidents globālajā operācijā, vadīs neatkarīgu cietā diska uzņēmumu.Tiek ziņots, ka kopš 2021. gada Rietumu dati un tā ražošanas partneris Kaixia ir sarunājušies par apvienošanos, kas izveidos uzņēmumu, kas kontrolēs vienu trešdaļu no globālā NAND zibatmiņas tirgus.Bet apvienošanās sarunas 2023. gada oktobrī sasniedza strupceļu, kam sekoja Western Digital, paziņojot, ka uzņēmums atsavinās savu zibatmiņu biznesu, kas ir saskāries ar pārmērīgu piedāvājuma jautājumiem, un nodrošinās jaunu finansēšanas kārtu dažiem saviem parādiem.

Šis grieziens ļaus šim datu glabāšanas produktu ražotājam saglabāt savu tradicionālo cieto disku biznesu un izveidot divus uzskaitītus uzņēmumus, lai izpildītu agresīvā investora Elliott Investment Company prasības.Tajā pašā laikā šis grieziens ir novērsis rietumu datu zibatmiņu dalīšanas nenoteiktību gadu gaitā, kas 2016. gadā tika veidots, iegūstot Sandisk 19 miljardu dolāru vērtībā, mērķējot uz viedtālruni un datoru rūpniecību.
Produkts RFQ