Samsung S90D televizoros vienlaikus izmanto QD-OLED un W-OLED paneļus

Mar 05,2024

Samsung Electronics atbilst prasībai apstrādāt W-OLED un QD-OLED tehnoloģiju vienādi ar LG displeju, un šī gada flagmana produkta S90D OLED (organiskās gaismas izstarošanas diodes) televizorā tiek izmantoti gan Samsung displejs QD-OLED, gan LG displejs ar W-OLED paneļiem.

Starp šiem produktiem paredzams, ka OLED televizorus ar tādu pašu ekrāna izmēru dalot pēc reģiona un izplatītāja.

Saskaņā ar nozares iekšējās informācijas pārstāvjiem 5. martā, Samsung Electronics pievieno QD-Obled no Samsung displeja un no LG displeja W-Oled līdz S90D televizoru sērijai.Šī sērija ir visaugstāk piegādātais OLED seriāls šogad ar produktu klāstu, ieskaitot S95D, S90D un S85D.

Saprotams, ka pašlaik OLED TV klāstā tikai Samsung displeja QD-OLED tiek izmantots augstākā līmeņa S95D.S95 proporcija Samsung Electronics visu OLED seriālā ir ļoti maza, un pagājušajā gadā tās iepriekšējā paaudzes S95C sērija bija pilnībā izgatavota no QD-OLED.Samsung Electronics ir apsvēris iespēju izmantot tikai LG, kas tiek parādīts W-OLET tās vispārējā produktu līnijas S85D sērijā, bet tas, vai tā tiks izlaista, vēl ir jānosaka.

Samsung Electronics šogad izmanto gan W-OLED, gan QD-OLED S90D sērijā (ieskaitot 55 collu, 65 collu un 77 collu modeļus), lai izpildītu LG prasību neiekļūt W-OLED zem QD-OLED.No Samsung elektronikas viedokļa LG displejs ir partneris, kuram nepārtraukti jānodrošina W-OLED un LCD TV paneļi.
Produkts RFQ