Ziņu ziņojumi, ka Apple ir oficiāli izstrādājis MacBook Pro, kas aprīkots ar M4 mikroshēmu

Mar 12,2024

Saskaņā ar jaunāko informāciju, kuru kopīgoja Marks Gurmans, Apple ir oficiāli sācis attīstīt MacBook Pro ar M4 mikroshēmu, taču līdz šim nav atklāta sīkāka informācija.

Pašreizējais MacBook Pro tika palaists 2023. gada oktobrī. Šī ir pirmā Apple ierīce, kas izmanto M3 mikroshēmu, kas izmanto to pašu 3-nanometru tehnoloģiju kā A17 Pro mikroshēma iPhone 15 Pro.Papildus M3, Apple ir uzsācis arī jaudīgāku M3 Pro un M3 Max MacBook Pro augstākās klases versijai.

Papildus MacBook Pro Apple MacBook Air un IMAC ir arī jauninājuši uz M3 mikroshēmu.Tomēr Mac Mini, Mac Studio un Mac Pro vēl nav jaunināti uz M3.Apple, iespējams, būs nepieciešams vismaz vēl viens gads, lai palaistu savu pirmo M4 datoru.

Ir baumas, ka M4 mikroshēma būs balstīta uz A18, kas ir Apple nākamā iPhone mikroshēma šogad.Paredzams, ka abi produkti pieņems vairāk neironu motoru kodolu, lai veiktu uzdevumus, kas saistīti ar mākslīgo intelektu, kas jāīsteno operētājsistēmā iOS 18 un MacOS 15. Turpretī A17 Pro mikroshēmas neironu dzinējs var apstrādāt līdz 35 triljoniem operāciju uz vienu reizi uz vienu reizi uz vienu triljonu darbību uz vienu triljonu operāciju uz vienu triljonu darbību uz 35 triljoniem.otrais.
Produkts RFQ