Rūpniecība: Ķīnas viedtālruņi palīdz Nand cenām atsitieties, Samsung ražošanas jaudas atlēkušās bumbas

Mar 15,2024

Tā kā NAND zibatmiņas cenas pēdējos mēnešos ir pakāpeniski atjaunojušās, Samsung Electronics ir sākusi palielināt ražošanu.Saskaņā ar nozares ziņojumiem Dienvidkorejā, Samsung Xi'an rūpnīcas jaudas izmantošanas līmenis ir atjaunots līdz aptuveni 70%, kas palīdzēs mazināt slogu augšpus izejvielu un komponentu piegādātājiem.

Nozares iekšējie pārstāvji ir paziņojuši, ka galvenais faktors, kas veicina NAND ražošanas jaudas pieaugumu, ir Ķīnas patērētāju priekšroka vietējiem zīmoliem, kas ir palielinājuši viedtālruņu pārdošanas apjomus.Pašlaik Xi'an rūpnīca ir Samsung vienīgā aizjūras krātuves mikroshēmu ražošanas bāze ar 12 collu kristāla mēneša ražošanas jaudu 200000 gabalos, kas veido 40% no Samsung kopējās ražošanas NAND.Tiek ziņots, ka rūpnīca pāriet uz 236 slāņa NAND procesu.

Saprotams, ka, reaģējot uz tirgus pasliktināšanos, Samsung 2023. gada otrajā pusē samazinās tās Xi'an rūpnīcas jaudas izmantošanas līmeni līdz 20% -30%. Tā kā krājumu pielāgošana beidzas un ražošanas jauda pakāpeniski atgūstas, tā tā irParedzams, ka Samsung nesenais ražošanas jaudas pieaugums izraisīs ieņēmumu pieaugumu, izraisot pagrieziena punktu ilgtermiņa lejupslīdei.

Nozares iekšējie pārstāvji pusvadītāju nozarē ir paziņojuši, ka nesenie klientu pieprasījumi palielināt krājumu līmeni ir palielinājuši NAND sūtījumus salīdzinājumā ar 2023. gadu. Turklāt ar pusvadītāju saistītie materiālu piegādātāji ir arī norādījuši, ka tādi uzņēmumi kā Dongjin Semiconductor un SoulBrain ir redzējuši kādu tādu, kas ir redzējis kādu tādu, kāds ir SoulBrain, kāds ir redzējis kādu noNesen palielināt NAND izejvielu sūtījumus.

Pēc Dienvidkorejas ziņu teiktā, Samsung arī sāk pievērst uzmanību mobilajiem cietvielu piedziņas produktiem un līdztekus datoru un mobilo tālruņu uzņēmumiem izveido neatkarīgu šādu produktu dizaina nodaļu.Pētniecības firma OMDIA prognozē, ka Globālā patēriņa pakāpes cietvielu virziena (SSD) tirgus pieaugs no aptuveni 8,3 miljardiem USD 2023. gadā līdz USD 11,3 miljardiem 2024. gadā un līdz 2025. gadam sasniedz 14,3 miljardus USD.
Produkts RFQ