Dienvidkorejas displeja aprīkojuma uzņēmums aizkavēs piegādi detaļu piegādes dēļ

Jun 28,2022

Saskaņā ar Korejas plašsaziņas līdzekļu ziņojumiem, Korejas izstādes nozares asociācija 27. jūnijā ziņoja, ka nesen Korejas izstāžu aprīkojuma uzņēmumi, piemēram, Zhouxing Engineering, Wonik IPS un Sunic System, nespēja savlaicīgi piegādāt, jo nespēja iegūt detaļas, un līdzīgas situācijas turpināja parādīties. Sakarā ar globālo piegādes ķēdes krīzi, šie uzņēmumi savlaicīgi nespēj iegūt galvenos komponentus no ārzemēm.

Saskaņā ar aptauju OLED (organiskās gaismas izstarošanas diodes) galveno komponentu vidējais piegādes laiks tiek aizkavēts vairāk nekā 4,5 mēnešus. Iepriekš daļas bija pieejamas 2 līdz 3 mēnešus pēc pasūtīšanas, bet tagad tas prasa līdz 6 mēnešiem. Filtri, kas parasti tika piegādāti 2,5 mēnešos, tagad tiek saņemti pēc 1 gada, kā rezultātā pirkuma pabeigšana ir 8,5 mēnešus.

Dienvidkorejā ir liela nozīme displeja nozarei, un Korejas izstāžu veidotāji pagājušajā gadā veido 33,2 procentus no pasaules tirgus, liecina Korejas izstādes nozares asociācija.

Turklāt šā gada aprīlī Korejas izstādes nozares asociācija (KDIA) uzņēmās vadību, iekļaujot izstādes nozari kā atbalsta objektu "Nacionālās augsto tehnoloģiju stratēģiskās nozares konkurētspējas uzlabošanas un kultivēšanas īpašo pasākumu likums" (Nacionālais uzlabotais stratēģiskais Nozares īpašais likums).
Produkts RFQ