QUALCOMM izpilddirektors: Pusvadītāju nozarei īstermiņā rodas vairākas problēmas, un ilgtermiņa izredzes ir neierobežotas

Aug 17,2022

Qualcomm izpilddirektors Amons pirms dažām dienām ekskluzīvā intervijā ar Bloomberg biznesa nedēļu sacīja, ka pusvadītāju nozare īstermiņā patiešām saskaras ar vairākiem izaicinājumiem, taču ilgtermiņā pusvadītāju nozares izredzes joprojām ir gaišas.

Anmons sacīja, ka īstermiņā nozare šobrīd saskaras ar vairākām ekonomiskām problēmām, piemēram, inflāciju, pieaugošajām enerģijas izmaksām un epidēmijas ierobežošanas pasākumiem. Šīs problēmas var ietekmēt piedāvājuma un pieprasījuma līdzsvaru, bet visas nozares perspektīvas kopumā nemainīsies. Daudzās nozarēs notiks digitālā pārveidošana, pusvadītāji ir neaizstājami, mobilo tālruņu nozare ir tāda pati, un arī automobiļu, skaitļošanas, rūpniecības utt. Anmons prognozē, ka nākotnē terminālis realizēs vairāk funkciju un inteliģentāku savienojumu, izmantojot mākoņdatošanu, un šīs tehnoloģijas turpinās veicināt pusvadītāju nozares izaugsmi nākamajos desmit gados.

Attiecībā uz baumām, ka Apple pašattīstītā 5G modema mikroshēma neizdevās, Anmons sacīja, ka Qualcomm ir labas sadarbības attiecības ar Apple un turpina nodrošināt produktus Apple. Bet viņš arī sacīja, ka Qualcomm ir pieņēmis pieņēmumus un biznesa plānus, ka abi vairs nesadarbosies pēc tam, kad Apple pašattīstītās mikroshēmas būs veiksmīgas.
Produkts RFQ