Ieguldīti vairāk nekā 100 miljoni ASV dolāru! SK Flash Memory Business meitasuzņēmums plāno izveidot pētniecības un attīstības centru ASV rietumos

Sep 16,2022

Pēc Korejas Media BusinessKorea teiktā, Solidigm, SK Hynix NAND flash atmiņas meitasuzņēmums, ieguldīs vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru, lai izveidotu pusvadītāju pētniecības un attīstības centru Kalifornijā, ASV. Pētniecības un attīstības centrs aptver aptuveni 20 000 kvadrātmetru platību, un uzņēmums sagaida, ka tas pārcelsies 2023. gada pirmajā ceturksnī, un tajā būs 1900 darbinieku.

Tiek ziņots, ka SolidIGM ir neatkarīgs SK Hynix meitasuzņēmums Amerikas Savienotajās Valstīs. Tas tika izveidots pagājušā gada decembrī un tika reorganizēts no Intel Flash Memory biznesa, kuru iepriekš iegādājās SK Hynix.

NAND zibatmiņu tirgū šogad ir lācīga nozare, un tās cena atkal un atkal pazemināsies 2022. gada otrajā pusē, bet SK Hynix ieguldījums R&D šajā jomā tikai palielināsies. Augustā SK paziņoja, ka tas ir veiksmīgi izstrādājis pasaulē pirmo 238 slāņu NAND zibatmiņu ar vislielāko nozares slāņu skaitu.
Produkts RFQ