CEVA Bluetooth 5.3 platforma IP ļauj jaunam Auracast ™ apraides audio revolucionizēt kopīgo audio pieredzi

Jun 18,2022

CEVA Corporation (NASDAQ: CEVA), tirgus līderis bezvadu savienojamības, viedās sensoru un integrēto IP risinājumu jomā, paziņoja, ka tās jaunākais Rivierawaves Bluetooth 5.3 IP ģimene tagad atbalsta Auracast - jaunu audio koplietošanas standartu. Auracast ir Bluetooth LE audio apraides specifikācija, par kuru šodien paziņoja Bluetooth Special Interešu grupa (SIG). Auracast Broadcast Audio ir paredzēts, lai revolucionizētu kopīgo audio pieredzi, nodrošinot neierobežotu skaitu Auracast ar uztvērēju saderīgu ierīču (piemēram, TWS austiņu, austiņu, dzirdes aparātu un bezvadu skaļruņu), lai vienlaikus saņemtu audio apraides no vienas vai vairākām Auracast raidītāja ierīcēm.

Bluetooth īpašo interešu grupa (SIG) nesen publiskoja savu jaunāko tirgus prognozi par 2022. gadu. Paredzams, ka Bluetooth audio straumēšanas ierīču sūtījumu saliktais gada pieauguma temps (CAGR) sasniegs 7%, līdz 2026. gadam sasniegs 1,8 miljardus gada sūtījumu. Sūtījumi būs nosūtīti sūtījumi trīskāršs. Jaunais Auracast apraides audio ir daļa no Bluetooth LE Audio specifikācijas un pavērs svarīgas jaunas iespējas jauninājumiem, tostarp nodrošinot personisku un atrašanās vietu balstītas audio koplietošanas iespējošanu. Potenciālie lietošanas gadījumi ietver audio pārraides konkrētiem lidojumiem lidostās, daudzvalodu iespējas kinoteātros vai muzejos un audio satura tieša pārraide dzirdes aparātiem, nodrošinot dažādas piekļuves iespējas dzirdes traucējumiem sabiedriskās telpās.

Tal Shalev, CEVA bezvadu IoT biznesa vienības viceprezidents un ģenerāldirektors, komentēja: "Mēs atzinīgi vērtējam Auracast apraides audio specifikācijas ieviešanu, kas mainīs veidu, kā cilvēkiem ir kopīgs audio saturs privātās un publiskajās telpās. CEVA ir devis izcilu ieguldījumu Bluetooth standarta attīstībai. Ieguldiet un godiet godu licencēt Bluetooth LE un divu režīmu tehnoloģiju, ieskaitot Auracast Solutions, lielākajiem pusvadītāju uzņēmumiem un oriģinālo iekārtu ražotājiem visdažādākajām lietojumprogrammām, ieskaitot bezvadu austiņas, TWS austiņas, dzirdes aparātus, viedās vielas pulksteņi, skaļruņi un mikrofons. "

CEVA ir vadošais Bluetooth platformas IP risinājumu nodrošinātājs, kas integrēts SOCS, līdz šim nodrošinot miljardiem Bluetooth ierīču. CEVA piedāvā gan Bluetooth LE, gan divu režīmu IP platformas, ieskaitot bāzes joslas kontrolierus, radioaparātus un pilnīgu programmatūras kaudzi, kas atbilst Bluetooth 5.3, LE Audio un Auracast specifikācijām. Lai vēl vairāk vienkāršotu bezvadu audio ierīču izstrādi, CEVA Bluebud Bluetooth Audio pabeigšanas platforma nodrošina pilnīgu bezvadu audio attīstības pieredzi, kas paredzēta TWS austiņām, viedpulksteņiem, bezvadu mikrofoniem un skaļruņu produktiem. Bluebud platforma apvieno Bluetooth, Audio un Sensing IP vienā integrētā risinājumā un piedāvā pilnīgu audio kodeku klāstu, ieskaitot LC3, (M) SBC, CVSD, AAC, MP3 un runas apstrādes algoritmus, ieskaitot Clearvox trokšņa samazināšanai un atbalss atcelšanai, WHISPRO runas atpazīšanai, un MotionEngine dzird telpisko audio un kustības noteikšanu.

Par Ceva Corporation

CEVA ir vadošais bezvadu savienojamības un viedās sensoru tehnoloģiju licencētājs un integrētie IP risinājumi gudrākai, drošākai, savienotai pasaulei. Mēs piedāvājam digitālos signālu procesorus, AI dzinējus, bezvadu platformas, kriptogrāfijas kodolus un pavadošo programmatūru sensoru saplūšanai, attēlu uzlabošanai, datora redzamībai, balss ievadei un AI lietojumprogrammām. Šīs tehnoloģijas ir pieejamas klientiem kopā ar mūsu Intrinsix IP integrācijas pakalpojumiem, lai palīdzētu viņiem atrisināt sarežģītus un laika kritiskus IC dizaina projektus. Daudzi no pasaules vadošajiem pusvadītāju ražotājiem, sistēmu uzņēmumiem un oriģinālo iekārtu ražotājiem izmanto mūsu tehnoloģiju un mikroshēmu projektēšanas prasmes, lai attīstītu energoefektīvas, gudras, drošas mikroshēmas dažādiem gala tirgiem, ieskaitot mobilos, patērētāju, automobiļu, robotikas, rūpniecības, aviācijas un aizsardzības jomā , un lietu internets. savienotas ierīces.

Mūsu DSP balstītie risinājumi ietver 5G bāzes joslas apstrādes platformas mobilajā, IoT un infrastruktūrā;uzlabota attēlveidošana un datora redze kameru ierīcēm;Audio/balss/balss lietojumprogrammas un īpaši zema jauda vairākiem IoT tirgiem vienmēr ieslēgtajām/sensoru lietotnēm.Sensoru saplūšanai mūsu Hillcrest Labs sensoru apstrādes tehnoloģija nodrošina plašu sensoru saplūšanas programmatūras un inerces mērījumu vienības ("IMU") risinājumus austiņām, valkājamiem, AR/VR, personālajiem datoriem, robotikai, tālvadības ierīcēm, IoT un citam.Programma.Bezvadu IoT mūsu Bluetooth (zema enerģija un dubultā režīms), Wi-Fi 4/5/6/6e (802.11n/maiņstrāvas/AX), ultra platjoslas (UWB), NB-IoT un GNSS platformas ir visplašāk atļaujas visplašāk atļaujaSavienojuma platforma nozarē.
Produkts RFQ