TSMC Kaohsiung rūpnīca oficiāli uzsāka būvniecību, un tā tiks masveidā ražota 2024. gadā

Nov 21,2022

Saskaņā ar The Economic Daily, TSMC nesen sacīja, ka pēc zemes sagatavošanas Kaohsiung rūpnīca tagad tiek oficiāli būvēta un tiks masveidā ražota 2024. gadā, kā plānots.

Ceturtajā ceturksnī TSMC 7nm procesa jaudas izmantošanas līmenis tika atslābināts. 7nm rūpnīcas būvniecība Kaohsiungā uz laiku tika aizkavēta, un 28 nm rūpnīca joprojām bija pēc grafika. TSMC Kaohsiung auga tendence ir piesaistījusi daudz uzmanības no visām dzīves jomām. Iepriekš TSMC prezidents Vei Zhejia sacīja, ka Kaohsiung sākotnēji ir plānojis divas rūpnīcas, un 7 nm aspekts būs nedaudz pielāgots. Tikai pagaidu kavēšanās nemainītu procesu, un 28 nm aspekts tiktu veikts kā paredzēts.

Ziņās teikts, ka piektdien tika piešķirts TSMC 28 nanometru rūpnīcas projekts, un būvniecību veica savstarpējā celtniecības uzņēmums.

Tiek ziņots, ka tās pašas ģimenes TSMC 7nm un 6nm sākotnēji bija galvenais ražošanas process, un ieņēmumi otrajā ceturksnī veidoja 30%. Tomēr šā gada otrajā pusē klienti saskārās ar krājumu pielāgošanu un steidzamu pasūtījumu samazināšanu, kā rezultātā strauji samazinājās jaudas izmantošana. TSMC bija pirmais, kurš atslābināja savu uzlaboto ražošanas procesu. Tāpēc TSMC sinhroni koriģēja Kaohsiung rūpnīcas jaudas plānošanu, piešķirot prioritāti 28 nm procesam.
Produkts RFQ