Samsung nonāk 0,56 μm mazā pikseļu karā un oficiāli atbrīvo Isocell HP3

Jun 23,2022
Šodien Samsung ir oficiāli izlaidis savu mazāko 200 megapikseļu attēla sensoru: ISOCEL HP3. Sensors raksturo mazāko nozares lielumu 0,56 µm pikseļi un optiskā formāta lielums ir tikai 1/1,4 ".


Iscell HP3 izmanto tetrapixel tehnoloģiju, līdzīgi kā ChameleonCell tehnoloģija, kas iepriekš redzama HP1, kā arī atbalsta pilnu izšķirtspēju, 50MP un 12,5MP lasīšanas specifikācijas.



Bet atšķirībā no HP1, HP3 atbalsta arī to, ko sauc par Super QPD fokusa tehnoloģiju, ievietojot mikrolēnu uz četriem pikseļiem. Spēj noteikt horizontālas un vertikālas faktūras 100% AF blīvumam.


Turklāt saskaņā ar oficiālo propagandu HP3 var arī atbalstīt trīs līmeņu augstas, vidējas un zemas un zemas pārveidošanas, kā arī apvienot zemus pamatiedzīvotāju attēlus ar vidēju vai garu vietējo ISO, izmantojot Smart-ISO Pro tehnoloģiju, ko tas var nākt klajā ar a Augsts dinamiskais attēlu diapazons ar maksimālo krāsu dziļumu 14 bits. Appuse


Video izteiksmē, papildus 8K30 kadru sekundē, HP3 atbalsta arī nevainojamu dubultā HDR funkciju 4K vai FHD režīmā, ti, attēla sensoru var pārsūtīt starp diviem viedā-ISO HDR režīmiem un Stagged HDR.
Produkts RFQ