Qualcomm oficiāli iegādājas Cellwize, lai virzītu 5G ran inovācijas

Jun 14,2022

Qualcomm šodien paziņoja, ka ir pabeidzis Cellwize Wireless Technologies Pte iegādi. Izraēlas mobilā tīkla automatizācijas un pārvaldības uzņēmums Ltd., lai vēl vairāk nostiprinātu Qualcomm vadību, veicinot inovācijas un 5G RAN ieviešanu.

Paredzams, ka Qualcomm norādīja, ka Cellwize apvienojumā ar Qualcomm nozares vadošajiem 5G RAN risinājumiem radīs vadošos RAN automatizācijas un pārvaldības programmatūras risinājumus, lai paātrinātu viedo tīkla izvietošanu, izvietojot 5G uzņēmuma privātos un publiskos tīklus, saīsinot tīkla izvietošanas laiku un vienkāršojot tīkla pārvaldību. Savienotās malas evolūcija; programmējami risinājumi, kas nodrošina diferencētas un pielāgotas lietojumprogrammu ekosistēmas (tirgus vietas) vairākās vertikālajās nozarēs; Horizontāli risinājumi, kas ļauj vienkārša atvērtu virtuālo tīklu vairāku pārdevēju ekosistēmu pārvaldība; Elastīgi ran arhitektūras risinājumi (Open Ran, Virtual Ran un Legacy Ran) un vairāku paaudžu atbalsts.

"Mobilie operatori un privātie uzņēmumi visā pasaulē izvieto 5G tīklus visās nozarēs ar nepieredzētu likmi, lai savienotu cilvēkus un visu ar mākoni," sacīja Deja Ma, Cellular modema un infrastruktūras biznesa vecākais viceprezidents un ģenerāldirektors Qualcomm Technologies. "Cellwize ir nozares līderis. Qualcomm uzlabotā RAN automatizācijas tehnoloģija uzlabo Qualcomm spēju virzīt modernu 5G tīklu attīstību, tādējādi paātrinot atvērto ran, mākoņu šūnu infrastruktūras inovāciju globālo ieviešanu un 5G uzņēmumu privāto tīklu izvietošanu."
Produkts RFQ