Par pusvadītāju paziņoja par apakšsadaļas slēgšanu, kas saistīta ar Quantenna biznesu

Sep 20,2022

19. septembrī Semiconductor izdeva paziņojumu, kurā parādīts, ka 2022. gada 16. septembrī uzņēmums apstiprināja ieguldījumu izejas plānu, lai slēgtu savas uzlaboto risinājumu grupas nodaļas apakšnozaru.

Pusvadītājs sacīja, ka tas vēl vairāk ļaus uzņēmumam koncentrēt ieguldījumus uz stratēģiskām prioritārām jomām, ieskaitot viedo jaudu un viedo sensoru, vienkāršot tās darbību un samazinot izmaksas. Segmenta ieņēmumi ir mazāki par 3% no uzņēmuma konsolidētajiem 2021. gada ieņēmumiem, un parasti tie ir saistīti ar uzņēmuma mantojuma kvantu biznesu.

Saskaņā ar paziņojumu, atsavināšanas plāns, visticamāk, samazinās pārskata vienības patieso vērtību zem tā uzskaites vērtības. Sākot ar izejas plāna apstiprināšanas datumu, tā piešķirtais labas gribas bilance bija aptuveni 215 miljoni USD, un tā nepamatotais nemateriālais aktīvu bilance bija aptuveni 58 miljoni USD. Šajā izejas plāna nolūkā pusvadītāju skaits sagaida, ka tiks pasliktināti gandrīz visās šādās summās, kas saistītas ar nemateriālo vērtību un nemateriālajiem aktīviem. Otrajā ceturksnī, kas beidzās 2022. gada 1. jūlijā, uzņēmums iepriekš atklāja un reģistrēja nemateriālās vērtības traucējumus 115 miljonu dolāru apmērā, kas saistīta ar šo pārskata vienību.

Šajā izejas plānā pusvadītājs novērtē saistīto izejas izmaksu, ieskaitot darbinieku atlaišanu un saistīto pabalstu izdevumus, kā arī citas līguma izbeigšanas izmaksas, kuras nav paredzamas kopumā.
Produkts RFQ