Tiek ziņots, ka Sanan optoelektronika samazinās cenas par 10-15%, lai sacenstos par Apple mini LED mikroshēmu pasūtījumiem

Sep 13,2022
13. septembrī, saskaņā ar Digitimes datiem, nozares avoti atklāja, ka Sanan Optoelectronics, lielākais LED mikroshēmu ražotājs kontinentālajā Ķīnā, ir samazinājis savu piedāvājumu par 10-15%, lai konkurētu ar Taivānas epistaru par Apple mini mini par LCD paneļiem. LED mikroshēmas secība.


Sanan optoelektronika sākotnēji plānoja sākt piegādāt mini vadītās mikroshēmas Apple 2022. gada otrajā ceturksnī, bet kontinentālās daļas austrumu daļas austrumu daļa ir aizkavējusi plānu, paziņoja avoti.

Avots norādīja, ka Epistar šobrīd ir Apple lielākais Mini LED mikroshēmu piegādātājs, un Austrijā bāzētais AMS-Osram ir otrs lielākais piegādātājs. Tomēr tiek teikts, ka AMS-Osram pārtrauks piegādāt mini LED mikroshēmas un tā vietā izstrādās mikro LED mikroshēmas.

Avots citēja Sanan optoelektroniku, sakot, ka uzņēmums ir palielinājis mini LED mikroshēmu ienesīgumu un palielina sūtījumus uz starptautiskajiem piegādātājiem.

Apple ir pieņēmusi politiku, kā pievienot kontinentālos Ķīnas ražotājus savai piegādes ķēdei, lai uzlabotu sarunu jaudu un dažādotu piegādes riskus, piebilda avoti. Turklāt Epistar esošā mini LED mikroshēmu ražošanas jauda nebūs pietiekama, lai īstermiņā apmierinātu Apple pieprasījumu.

Tāpēc avots norādīja, ka, kamēr tas var atbilst Apple kvalitātes prasībām attiecībā uz mini LED mikroshēmām, Sanan Optoelectronics noteikti nonāks savā piegādes ķēdē, un nav jāsamazina citāti, lai konkurētu par pasūtījumiem.

Ražotājiem, kas izmanto mini LED fona apgaismojumu, ražošanas izmaksu atslēga ir mini LED mikroshēmu kvalitāte. Šajā sakarā avoti norādīja, ka viņu apsvērumā augstas kvalitātes LED mikroshēmu stabila ražošana ir svarīgāka nekā cena.

Tomēr avoti arī sacīja, ka, palielinoties mini LED mikroshēmu ražīgumam un palielinoties ražošanas apjomiem, 2022. gada otrajā pusē būs jāsamazina cenas par 5-10%.
Produkts RFQ