Nozares iekšējie pārstāvji: vafeļu ražošanas jauda var pārmērīgi piedāvāt 2023.-2024. Gadu

Jun 15,2022
MIC lēš, ka mikroshēmu piegāde un pieprasījums stabilizēsies 2023. gadā, un vafeļu ražošanas jauda var būt pārmērīga piedāvājums no 2023. līdz 2024. gadam.


According to the Taiwan media "Central News Agency", Lin Boqi, the MIC industry consultant and director of the Information Policy Association, believes that the major wafer foundries in Taiwan, China invested in capacity expansion last year, but it is expected that by 2023 Līdz 2024. gadam parādīsies liels daudzums vafeļu ražošanas jaudas. Paredzams, ka tas stabilizēs pusvadītāju piedāvājumu un pieprasījumu, taču, samazinoties terminālajam pieprasījumam, pastāv arī pārmērīga piedāvājuma bažas, un turpmākās ražošanas jaudas uzbūves tempi ir rūpīgi jāplāno.

Attiecībā uz lietuvju cenām Lins Boqi norādīja, ka lietuvju cenas Taivānā, Ķīnā joprojām bija augstas, un Fabs turpināja paplašināt ražošanas līnijas un palielināt cenas. Izmantojot TSMC kā piemēru, progresīvo procesu pieauguma temps zem 16 nanometriem gada pirmajā pusē bija 8%. %līdz 10%, un nobriedušais process virs 28 nm palielināsies par 25%.
Produkts RFQ