Muitas vispārējā administrēšana: manas valsts integrētais ķēdes imports 2022. gada pirmajā pusē pārsniedza 1,35 triljonus juaņu

Jul 26,2022

Nesen Muitas vispārējā administrēšana publiskoja jaunāko statistiku. 2022. gada pirmajā pusē (janvāris līdz jūnijam, tas pats zemāk), mana valsts kopumā importēja 279,7 miljardus integrētu shēmu, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, samazinājums par 10,4%; Kopējā importa vērtība bija 1,3511 triljoni juaņu, pieaugums salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. 5,5%. Turklāt 2022. gada pirmajā pusē manas valsts integrētās shēmas eksports bija par 141 miljardu gabalu, salīdzinot ar iepriekšējā gada atbilstošo periodu par 6,8%; Kopējā eksporta vērtība bija 499,3 miljardi juaņu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējā gada atbilstošo periodu bija par 16,4%.


Avots: Muitas vispārējās administrācijas oficiālā vietne "Importēto galveno preču vērtību tabula 2022. gada jūnijā"

Saskaņā ar datiem, ko Muitas administrēšana publiskoja, šā gada pirmajā pusē manas valsts preču tirdzniecības importa un eksporta kopējā vērtība bija 19,8 triljoni juaņu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējā gada atbilstošo periodu bija par 9,4%. Starp tiem eksporta kopējā vērtība bija 11,14 triljoni juaņu, kas ir par 13,2%vairāk; Kopējā importa vērtība bija 8,66 triljoni juaņu, kas ir par 4,8%vairāk. Tas nozīmē, ka manas valsts kopējā importa vērtībā gada pirmajā pusē integrētās shēmas veidoja apmēram 15,6%. Turklāt saskaņā ar Muitas vispārējās administrēšanas statistiku šā gada pirmajā pusē vietējā jēlnaftas importa vērtība bija 1,1633 triljoni juaņu. Acīmredzot integrēto shēmu importa vērtība ir pārsniegusi šo summu, kļūstot par lielāko importēto preci manā valstī.

Saskaņā ar datiem par nozares darbību, kas iepriekš norādīts 2022. gada jūnijā, pirms dažām dienām, šā gada pirmajos sešos mēnešos, manas valsts integrētās ķēdes izlaides laikā, kas bija 166,1 miljarda gabalu, manas valsts integrētās ķēdes izlaides bija 166,1 miljarda gabali, kas ir par 6,3% gadā, kas ir par 6,3% gadā, tika izlaists. -gadā. Šī ir arī pirmā reize kopš 2009. gada, kad mana valsts ir piedzīvojusi negatīvu pieaugumu integrēto shēmu izlaidei.

Lai arī vietējā IC ražošana nedaudz samazinājās, eksports palielinājās par 16,4%. Tajā pašā laikā saskaņā ar importēto integrēto shēmu skaitu un kopējo summu var aprēķināt, ka manā valstī importēto integrēto ķēžu vidējā vienības cena ir 4,83 juaņas uz vienību, savukārt eksportēto integrēto ķēžu vidējā vienības cena ir 3,54 juaņa uz vienību. Neatkarīgi no tā, vai tas salīdzina manas valsts importēto integrēto shēmu daudzumu un daudzumu šā gada pirmajā pusē, vai eksportēto integrēto shēmu daudzums un daudzums, tiks atrasti "daudzuma samazināšanās un cenu pieauguma" raksturlielumi.

Nepārtraukti attīstoties visai sabiedrībai uz digitalizāciju un inteliģenci, nepārtraukti tiek atbrīvots pieprasījums pēc pusvadītājiem. Tieši uz šī fona integrētās shēmas ir atzinīgi novērtētas kā mūsdienu rūpniecības "pārtika", informācijas tehnoloģiju nozares kodols un stratēģiska, fundamentāla un vadošā nozare, kas atbalsta ekonomisko un sociālo attīstību un aizsargā nacionālo drošību. Nacionālā stratēģiskā vadošā nozare. Tā kā manas valsts integrētā shēmas nozare turpina veikt sasniegumus tehnoloģiskos jauninājumos un tirgū, rūpniecības ķēdes jauda joprojām tiks nostiprināta, un arī tirgus konkurētspēja tiks ievērojami uzlabota.
Produkts RFQ