Farnela ieņēmumu rekords, jo elektroniskie komponenti ir ļoti pieprasīti

Sep 17,2022

Avnet elektroniskā komponentu izplatītājs Farnell nesen publiskoja savus ceturtā ceturkšņa rezultātus 22. fiskālajam gadam, kas beidzās 2. jūlijā, un ceturksnī ieņēmumi bija 442 miljoni ASV dolāru, darbības peļņas norma bija 14,2%, un kopējais ieņēmumi USD 1,8 miljardu apmērā par pilnu fiskālo gada gadu. , salīdzinājumā ar iepriekšējā gada atbilstošo periodu palielinājums par 1,8 miljardiem USD. Palielinājums par 20,2% bija ievērojama pieprasījuma pieauguma rezultāts no elektronikas, enerģētikas, drošības un transporta nozares.

Farnell EMEA pārdošanas prezidents Robs Rospedzihowski sacīja, ka vadība ir gandarīta par spēcīgo sniegumu, īpaši ņemot vērā to, ka tas notika pastāvīgās tirgus nenoteiktības, piegādes ķēdes izaicinājumos un vadošajos laikos, kas saistīti ar augstu klientu pieprasījumu. sasniegts pieauguma gadījumā. Gaidiet, ka tas balstīsies uz šo impulsu, jo uzņēmums turpina ieguldīt krājumos, digitālajā mārketingā un e-komercijas platformās.

Dati rāda, ka gandrīz 56% no Farnell kopējiem pārdošanas apjomiem un 72% no kopējiem darījumu pasūtījumiem ceturksnī tika veikti caur uzņēmuma e-komercijas platformu.
Produkts RFQ