Eksperts: Taivāna, Ķīnas mikroshēmu noteikumi ir saistīti ar vietējās pusvadītāju nozares vidēja termiņa un ilgtermiņa attīstību

Nov 17,2022

Taivānas 10-2. Pantā, Ķīnas rūpniecības inovāciju noteikumos, ir pieņēmuši vietējo administratīvo departamentu pārskatīšanu un ievadīs diskusiju saiti šajā (17.) dienā. Ja tas tiks pieņemts, tas vairāk veicinās Ķīnas pusvadītāju nozares Taivānas attīstību.

According to the Taiwan media Economic Daily, Liu Peizhen, director of the industry and economy database of Taiwan, China Economic Research Institute, said that in order to develop the semiconductor industry in Taiwan, China, it is essential to integrate more upstream parts, including Materiāli un aprīkojums, lai izvairītos no Eiropas, Amerikas Savienotajām Valstīm vai Japānas dominējošajiem faktoriem nākotnē, un Taivāna var arī izveidot ļoti bezmaksas un pilnīgu piegādes ķēdi.

Liu Peizhens uzsvēra, ka "katrs ir ļoti svarīgs" trīs nodokļu stimulu, talantu saglabāšanas un materiālu un aprīkojuma lokalizācijas aspektos, kas ir saistīti ar Taivānas, Ķīnas pusvadītāju nozares, vidēja termiņa un ilgtermiņa attīstību. Starp tiem jauno nodokļu pasākumu ieviešana var sasniegt rezultātus īstermiņā; Talantu kultivēšanai jākoncentrējas uz vidēja termiņa un ilgtermiņa plānošanu; Materiāli un aprīkojums ilgtermiņā būs efektīvs, un šī daļa ir jāveic pēc iespējas ātrāk.

Tiek ziņots, ka Taivānas Ekonomikas departaments, Ķīna 10.-2. pants par rūpniecības inovācijām, šā gada jūnijā pārskatīja. Tas galvenokārt nodrošina stimulus pētniecības un attīstības un aprīkojuma ieguldījumu atskaitījumam uzņēmumiem, kas ieņem galveno pozīciju starptautiskajā piegādes ķēdē. Pārskatītā projekta mērķis būs ikgadējais atskaitījuma līmenis 25% par iespējamiem uzņēmumu pētniecības un attīstības izdevumiem, kas atbilst "galvenajai pozīcijai starptautiskajā piegādes ķēdē", un 5%, lai iegādātos uzlabotas iekārtas, turklāt nav augšējās robežas Par ieguldījumu atskaitīšanas izdevumu summu un atsevišķu ieguldījumu atskaitījuma summu, kas attiecas uz ieguldījumiem pētniecībā un attīstībā, vai arī ieguldījumiem, kas saistīti ar aprīkojumu, nepārsniedz 30% no peļņas gūšanas uzņēmuma ienākuma nodokļa, kas jāmaksā kārtējā gadā; Ja abas preces tiek piemērotas vienlaikus, kopējā atskaitījuma summa nepārsniedz 50% no peļņas, kas meklē uzņēmuma ienākuma nodokli, kas maksājams kārtējā gadā.
Produkts RFQ