Apple šobrīd ražo četrus viedtālruņus, ieskaitot iPhone SE un iPhone 14 Indijā

Sep 27,2022
Cenšoties dažādot savu piegādes ķēdi ārpus Ķīnas, Apple ir apstiprinājis, ka tā ir sākusi ražot iPhone 14 Indijā, vēsta Digitimes.


Apple paziņojumā sacīja, ka jaunā iPhone 14 sērija ievieš revolucionāras jaunas tehnoloģijas un svarīgas drošības funkcijas, un uzņēmums ar prieku ražo iPhone 14 Indijā, liecina naudas kontrole.

Naudas kontrole, atsaucoties uz avotiem, sacīja, ka Indijas ražotās iPhone 14 piegādes sāksies tuvāko dienu laikā no Foxconn Sriperumbudur rūpnīcas Chennai nomalē. Turklāt Bloomberg, atsaucoties uz avotiem, sacīja, ka Apple sāka padarīt iPhone 14 Indijā agrāk, nekā gaidīts, kad Apple un Foxconn paātrināja procesu pēc piegādes ķēdes problēmu risināšanas.

Apple piegādātāji sāka ražot iPhone Indijā 2017. gadā, sākot ar iPhone SE. Pašlaik Apple ražo iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13 un iPhone 14 Indijā.

TechCrunch ziņo, ka JPMorgan analītiķi prognozē, ka Indija līdz 2025. gadam veidos 25% no iPhone ražošanas, piebilstot, ka Apple ražos tikai iPhone 14 Indijā, jo ir sarežģītāka kameru moduļa izlīdzināšana iPhone Pro sērijā un lielāks vietējā tirgus pieprasījums /14PLUS IS Piemērots iPhone14 sērijai.

Tajā pašā laikā Digitimes ziņoja, ka iPhone 14 pārdošanas apjomi Ķīnā nebija tik labi, kā gaidīts, un Apple pielāgoja ražošanas daļu starp līgumu ražotājiem, un visvairāk skarta LuxShare precizitāte.

Tomēr Ķīna pārskatāmā nākotnē veidos lielāko daļu iPhone un globālās viedtālruņu ražošanas, un pretpunkta pētījumi lēš, ka Ķīna 2021. gadā saražos 67% pasaules tālruņu. Turklāt saskaņā ar Apple 2020 top 200 piegādātāju sarakstu 96 piegādātāji, 96 piegādātāji Galvenā mītne Ķīnā veido gandrīz pusi no kopējās daļas.
Produkts RFQ