Analītiķis: Ir grūti atrast alternatīvas Ķīnas ražošanas nozares standartizācijas un procesu sistēmas iespējām

Dec 01,2022

Analīzes aģentūras D2D Advisory dibinātājs Džonatans Goldbergs nesen sacīja, ka, lai arī cauruļvads ir garš un grūts, Amerikas uzņēmumi tagad neizbēgami samazina vai pilnībā novērš viņu atkarību no Ķīnas.

Goldbergs uzskata, ka Chip produkti, kas faktiski sagremoti Ķīnā, veido 10% - 15% no globālā pieprasījuma. Tā kā vietējās aizstāšanas process, neatkarīgi no tā, ko dara Amerikas uzņēmumi Ķīnā, pēdējā daļa samazināsies. Piegādes pusē amerikāņu ražotājiem ir noteikta atkarība no Ķīnas blīvēšanas un testēšanas procesā. Bet kopumā citām valstīm ir pietiekami daudz spēju kompensēt lielāko daļu vakanču. Goldbergs uzskata, ka Amerikas uzņēmumiem būs daudz izvēles iespēju.

Goldbergs norādīja, ka vissarežģītākais, lai atrastu alternatīvas, ir Ķīnas ražošanas nozares standartizācijas un procesu sistēmas spēja. Viņš arī atklāja, ka Apple nākamajos septiņos gados plāno pilnībā nodot lielāko daļu savu produktu ražošanas uz reģioniem ārpus Ķīnas kontinentālās daļas, kas arī ir diezgan garš Apple, kas, iespējams, ir labākais uzņēmums elektroniskajā produktu piegādes ķēdes pārvaldībā, īpaši paredzēts, it īpaši citi.

Goldbergs arī sacīja, ka Amerikas Savienoto Valstu vienpusēji ir grūti atpazīt tās sabiedrotie. Daudzi ietekmētie sabiedrotie kritizēja jauno bis oktobra noteikumu "pēkšņu uzbrukumu".

Goldbergs ierosināja, ka Amerikas Savienotajām Valstīm būtu jāizmanto vairāk sviras, lai piesaistītu savus sabiedrotos, piemēram, piemērot sankcijas Ķīnas paneļu ražotājiem. Šādām sankcijām nav nekā kopīga ar Amerikas Savienoto Valstu interesēm, bet tās var izpatikt Austrumāzijas sabiedrotajiem. Turklāt sankcijas par ķīniešu automašīnu mikroshēmām var palēnināt ķīniešu automašīnu ražotāju attīstību, un tās uzņems Vācija.
Produkts RFQ