Absen: ar visaptverošu aizjūras tirgu atveseļošanos mēs palielināsim ieguldījumus galvenajās jomās

Nov 26,2022

Absena pamatdarbības ienākumi 2022. gada pirmajos trīs ceturkšņos būs aptuveni 1,780 miljardi juaņu, kas ir par aptuveni 27% vairāk nekā 1,402 miljardus juaņu 2021. gada pirmajās trīs ceturkšņos; Neto peļņa, kas attiecināma uz biržas sarakstā iekļauto uzņēmumu akcionāriem 2022. gada pirmajās trīs ceturkšņos, bija 113,6487 miljoni juaņu, pieaugums salīdzinājumā ar iepriekšējā gada atbilstošo periodu bija aptuveni 292%.

Nesen Absen aģentūras aptaujas laikā sacīja, ka epidēmijas situācijas ietekmes un ekonomikas spiediena ietekmes dēļ Ķīnas tirgus ieņēmumi no darbības gada iepriekšējā gada atbilstošajā gadā 2021. gadā samazinājās pārskata periodā; Tomēr, ņemot vērā visaptverošu aizjūras tirgus atgūšanu, starptautiskā tirgus pamatdarbības ienākumi 2022. gada pirmajos trīs ceturkšņos palielināsies par gandrīz 100%, salīdzinot ar 2021. gadu; Sabiedrības "iekšējā un ārējā divkāršā uzbrukuma" stratēģijas ieviešana un ieviešana 2022. gadā sniegs garantiju par uzņēmuma snieguma vispārējo izaugsmi nenoteiktā ārējā ekonomiskajā vidē 2022. gadā. Uzņēmums ievēros, lai parādītu kā galveno biznesu. un turpināt izkārtot starptautiskos un Ķīnas tirgus; Palielināt vietējo un ārvalstu kanālu būvniecību, paplašināt pārdošanas skalu un palielināt tirgus daļu; Izmantojiet iespēju strauji atgūt tirgus biznesu un realizēt uzņēmuma vispārējā biznesa straujo izaugsmi.

Kā viens no pirmajiem LED displeja uzņēmumiem, kas eksportē ārzemēs, Absen ir dziļi iesakņojies aizjūras tirgū, ir panācis stabilu progresu un veidojis unikālu ķīniešu zīmolu ietekmi pasaulē. Starptautiskās lielās izstādes vienmēr ir bijusi svarīga vēja lāpstiņa produktu tehnoloģiju attīstībā un tirgus veicināšanā nozarē. Tā kā aizjūras tirgus pakāpeniski iziet no miglas, arī strauji tiek atsākts globālais izstādes process. 2022. gadā aizjūras tirgus pakāpeniski atgūsies. Uzņēmums piedalīsies izstādēs Ziemeļamerikā, Eiropā, Āzijas Klusā okeāna reģionā, Latīņamerikā un citās vietās 2022. gadā. Tajā pašā laikā apvienojumā ar tiešsaistes mārketingu un citām formām tas parādīs jaunus produktus, jaunas tehnoloģijas un risinājumus globāliem klientiem. Ar visaptverošu aizjūras tirgu atgūšanu uzņēmuma starptautiskā tirgus bizness strauji pieauga pārskata periodā. Uzņēmums izmantoja iespēju pēc pieprasījuma atgūšanas dažos aizjūras tirgos, turpināja palielināt stratēģiskos ieguldījumus galvenajās jomās un tirgos, palielināt personāla ceļojumus, enerģiski izveidoja vietējos kanālus, lai veiktu uzņēmējdarbību, un strauji atjaunoja uzņēmējdarbību aizjūras tirgos.

Turklāt virtuālā filmu un televīzijas producēšana ir vēl viena populāra lietojumprogramma, ko pēdējos divos gados reklamē LED inovācijas. Salīdzinot ar tradicionālo zaļā ekrāna šaušanu, LED ekrāna virtuālajai ražošanas tehnoloģijai ir ievērojamas priekšrocības, ļaujot radošajai komandai intuitīvi redzēt šaušanas vidi, reālā laikā modificēt ainas efektu reālā laikā saskaņā ar scenāriju un ievērojami uzlabot komunikācijas efektivitāti.

Jaunajai virtuālās studijas biznesa jomai Absen aktīvi veica tehnisko izkārtojumu un uzsāka virkni produktu un risinājumu. In September 2022, the Netherlands International Radio and Television Technology Exhibition (IBC2022, It has attracted a large number of professional customer experience and consultation on site. In October 2022, the virtual production ecological conference of the company was held in Garden Studios, the top Filmu un televīzijas radošā studija Londonā, Anglijā. Uzņēmums sadarbojās ar vecākajiem ekspertiem virtuālās ražošanas jomā Eiropā un rūpniecības ekoloģiskos partnerus, lai veiktu padziļinātu apmaiņu, un kopīgi izpētīt vairāk iespēju virtuālai producēšanai, lai nodrošinātu māksliniecisko izveidi.

Pašlaik Absen uzsāktais virtuālās fotografēšanas pilnas ainas LED displeja risinājums ir veiksmīgi piemērots virtuālajām studijām, studijām, XR posmiem un citām ainām lielākajās pasaules valstīs, piemēram, Amerikas Savienotajās Valstīs, Ķīnā, Apvienotajā Karalistē, Francijā, Francijā,Krievija, Kanāda utt.Ir iegūtas labas tirgus atsauksmes, un nozarei ir ievērojamas priekšrocības.
Produkts RFQ